Consiliere in Cariera

Consiliere in cariera pentru cei care simt ca a venit momentul unei schimbari. Intotdeauna este bine sa te sfatuiesti cu cineva care iti poate pune in fata o oglinda in care sa vezi cu adevarat unde de afli, care sunt variantele pe care le ai la dispozitie si care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui drum(…)

More

Pregateste-te pentru Interviu

Pregatirea pentru interviu este esentiala in procesul de castigare a locului de munca visat. Informatiile asimilate despre companie si specificul locului de munca pentru care candidezi sunt decisive pe parcursul unui interviu. Specialistii CV Perfect va stau alaturi cu expertiza lor si va ajuta sa intelegeti cum functioneaza domeniul in care activeaza compania care va(…)

More

Te Punem pe Lista Scurta

CV-Perfect lucreaza pentru ca tu sa intri pe lista scurta a candidatilor invitati la interviu. Alege pachetul de servicii care este potrivit pentru tine si vom lucra impreuna pentru ca CV-ul tau sa iasa in evidenta si sa spuna totul despre calitatile, experienta si aspiratiile tale.  

More

Rezultate

Dincolo de cuvintele mai mult mai sau mai putin mestesugite, de orele de discutii telefonice, de multimea mesajelor schimbate cu clientii, de fotografiile atragatoare din website ceea ce conteaza este REZULTATUL! Adica, ceea ce primeste clientul nostru din relatia cu CV-Perfect. Pentru acest Rezultat munceste intreaga echipa CV-Perfect. Pentru ca fiecare dintre clientii nostri sa(…)

More

Dedicare

CV-Perfect nu este un alt site unde gasiti template-uri pentru CV-uri. CV-Perfect nu este este un alt site de unde puteti sa va downloadati aceleasi sfaturi prafuite despre cum trebuie sa te pregatesti pentru interviu. Pentru ca noi, la CV-Perfect, ne dedicam timpul, energia si pasiunea noastra pentru a intelege care sunt nevoile tale, ce(…)

More

Experienta

In ultimii 10 ani am analizat peste 100,000 de CV-uri, am intervievat zeci de mii de candidati si am petrecut mii de ore in sedinte de consiliere si traning in vederea pregatirii unor interviuri. Membrii echipei CV-Perfect au experiente profesionale bogate in pozitii de decizie in companii multinationale si companii romanesti. Au construit si dezvoltat(…)

More