Pachetul Standard este special gandit pentru absolventii de facultate sau liceu si persoane cu foarte putina experienta. Sunt atat de multi absolventi si atat de putine locuri de munca pentru ei. Pachetul Standard include rescrierea CV-ului in asa fel incat sa puna in evidenta micile experiente profesionale intr-un mod relevant si mai ales sa sublinieze entuziasmul si determinarea ta in  reusi in viitoarea cariera.  Specialistii nostri au analizat domeniu cu domeniu si stiu exact ce este necesar pentru ca tu sa ajungi pe lista de interviuri a angajatorului dorit.

Pentru profesionistii care se pregatesc sa faca urmatorul pas in sus pe scara profesionala. Pachetul Silver va ajuta sa faceti o impresie pozitiva asupra recrutorilor si sa va cresteti sansele de a avansa in ierarhia corporatista. Expertii nostri vor sublinia realizarile cuantificabile si succesele de pana acum intr-un document care va prezenta cu claritate ceea ce ei vor sa stie si modul in care veti adauga valoare organizatiei lor.

Potrivit pentru candidatii care doresc un avantaj competitiv atunci cand aplica pentru un nou job sau pentru o promovare. Probabil ca stiti deja de ceva vreme ca pozitia actuala nu vi se mai potriveste sau poate ca rolul pe care il jucati in organizatie a devenit redundant si sunteti fortat sa faceti o schimbare. Este posibil sa fi intrerupt serviciul o vreme pentru a va dedica cresterii copiilor si acum sa doriti sa va reluati activitatea profesioanala. Ceea ce vrem sa spunem este ca sunt sanse mari sa nu aveti o experienta directa sau foarte recenta pentru pozitia vizata. Aici intervin specialistii nostri care vor putea sa puna in evidenta realizarile Dvs. si sa demonstreze cat de usor sunt transferabile aptitudinile si competentele pe care le aveti. Noul Dvs. CV va demonstra ambitia si motivatia care ii va face pe recrutori sa va invite la interviu.

Pachet de servicii special dedicat celor care au intrerupt activitatea pentru o perioada. Indiferent de motivul pentru care ati decis sa intrerupeti activitatea nimic nu trebuie sa va impiedice sa va reluati cariera si sa aveti un nou start. CV-Perfect va pune in evidenta experienta pe care o aveti intr-un document profesional care se va concentra pe ceea ce ati facut bine in trecut si pe ceea ce puteti oferi acum unui angajator.

Obligatoriu de parcurs pentru oricine isi cauta de lucru! Pachetul include raspunsuri destepte la cele mai dure intrebari pe care le puteti primi in timpul unui interviu si alte sfaturi utile si mici trucuri care sa ajute sa treceti cu succes de interviu.

Actualizati-va CV-ul ori de cate ori este nevoie! Serviciul este ideal pentru voluntari, contractori, persoane care lucreaza pe proiecte. Acest serviciu poate fi cumparat numai impreuna cu un Pachet Standard, Silver, Gold sau Reintoarcere in Activitate.

Vrei sa obtii maximul din prezenta online? Profilul tau de pe Linkedin poate spune despre tine si alte lucruri decat poti cuprinde intr-un CV. Un studiu recent arata ca 80% dintre angajatori cauta pe Linkedin profilele candidatilor care au aplicat pentru job-uri. Ceea ce facem noi este sa te asiguram ca profilul tau de pe Linkedin este profesional, bine scris si comunica clar valorile tale. Acest serviciu este gratuit pentru Pachetul Gold. 

O sesiune de 60 minute  de consiliere in cariera care te va ajuta sa-ti raspunzi la intrebari de tipul: Te simti blocat in job-ul tau actual? Stii sa identifici momentul in care este necesar sa iei o decizie capitala in ceea ce priveste cariera ta? In ce directie ar trebui sa ma indrept? Ar trebui sa raman la actualul job sau sa caut un altul? Ce oferta de serviciu ar trebui sa accept? Ce cursuri ar trebui sa fac pentru a avansa mai repede? Cand ar trebui sa pornesc afacerea mea? Nu reusesc sa imi gasesc un loc de munca… ce ar trebui sa fac?

Focuseaza-te pe ceea ce faci cel mai bine si lasa-ne pe noi sa iti gasim job-ul potrivit. Si cei mai cunoscuti sportivi au un impresar care le cauta si le gasesc cele mai potrivite angajamente. Acum si tu ai acces la un astfel de serviciu