consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

Experienta

In ultimii 10 ani am analizat peste 100,000 de CV-uri, am intervievat zeci de mii de candidati si am petrecut mii de ore in sedinte de consiliere si traning in vederea pregatirii unor interviuri.

Membrii echipei CV-Perfect au experiente profesionale bogate in pozitii de decizie in companii multinationale si companii romanesti. Au construit si dezvoltat afaceri iar pentru reusita au ales echipe de profesionisti capabili sa livreze rezultate.

In decursul anilor am selectat si angajat candidati in pozitii din cele mai diverse de la entry level in call center trecand prin pozitii de executie in departamente de marketing, vanzari, IT, logistica si operatiuni pana la directori de marketing, vanzari sau operatiuni.

Stim cum functioneaza un proces de selectie si recrutare si care sunt caracterisicile urmarite de un recrutor la fiecare pas din actiune.

Acum va punem la dispozitie aceasta experienta!

Pentru ca stim cat de important este sa te pui in lumina cea mai favorabila noi ne asumam rolul de a pune reflectorul pe viata Dvs. profesionala si de a va rescrie povestea carierei astfel incat sa aveti sansa de a ajunge la interviul visat.

Nu putem sa schimbam trecutul dar stim cum sa aducem la lumina acele aptitudini, calitati si aspiratii ale Dvs. care sa faca sa un angajator sa inteleaga ca puteti sa contribuiti la dezvoltarea organizatiei sale.

Nu refuza un sfat bun!

Servicii

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist