consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

De ce Noi?

De ce ai nevoie de cineva sa iti scrie CV-ul? Tu te cunosti cel mai bine. Stii ce ai realizat pana acum si cat de bun esti.

Raspunsul este: Ai dreptate. Esti bun! Dar alaturi de tine mai sunt multi altii care sunt la fel buni pentru job-ul pe care il vrei tu. Cum te vei diferentia?

Specialistii nostri printre care se numara recrutori, head hunteri, copyrighteri, marketeri, oameni de vanzari vor analiza si vor critica CV-ul tau actual pentru a-l rescrie ca pe un document relevant pentru ceea ce esti tu ca persoana si profesionist. Evitam sa utilizam cliseele binecunoscute utilizate intensiv si care nu ajuta cu nimic la cresterea sanselor pentru interviu. In schimb vom crea un document scris intr-un mod profesionist care va pune in lumina realizarile si aptitudinile tale in cuvinte cheie, puternice care rezoneaza cu modul de gandi al recrutorilor. Si mai ales vom explica cum vei aduce Tu valoare in organizatia angajatorului.

Portofoliul nostru de servicii este gandit pentru a acoperi intreaga evolutie profesionala a unei persoane – de la absolventi care se straduiesc sa gaseasca primul loc de munca, profesionisti care urmaresc sa faca urmatoarea miscare in cariera, profesionisti cu experienta care doresc sa faca pasul spre o functie manageriala sau manageri cu experienta care urmaresc sa creasca impactul realizarilor si calitatilor lor.

Consulta portofoliul nostru de servicii pentru a descoperi ce ti se potriveste.

Si nu ezita sa ne contactezi!

Nu refuza un sfat bun!

Servicii

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist