consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

F.A.Q.

Cum ma poate ajuta CV-Perfect?

Specialistii nostri se vor asigura ca CV-ul Dvs. este perfect scris din punct de vedere gramatical si vor avea grija sa insereze in continutul lui acele cuvinte cheie pe care le cauta recrutorii. Vom scrie CV-ul Dvs. intr-un stil proaspat si modern pe care profesionistii din HR il recunosc si il plac. Deasemenea, vom scoate in evidenta realizarile cele mai importante, aptitudinile si aspiratiile Dvs. in asa fel incat sa devina clar cum urmeaza sa adaugati valoare afacerii viitorului angajator.

De ce sa apezelez la CV-Perfect sa imi scrie Cv-ul? Imi cunosc realizarile, sunt bun, si sunt perfect capabil sa imi scriu singur CV-ul!

Esti bun! Dar atunci de ce nu esti chemat la interviurile pe care ti le doresti? Indiferent ca esti un absolvent care vrea sa isi inceapa cariera, un manager in asteptarea marelui salt inainte sau cineva care vrea sa isi schimbe radical cariera, acum este probabil cel mai dificil moment pentru un candidat pentru a obtine o sansa sa isi prezinte calitatile, realizarile si aspiratiile. Recrutorii se uita la cele mai multe dintre CV-uri maximum 30 de secunde, de aceea este extrem de important ca ei sa gaseasca ceea ce cauta! Noi va maximizam potentialul construindu-va un CV relevant, convingator si atragator care va pune in evidenta realizarile, calitatile, aptitudinile si aspiratiile intr-un document complet care ii va face pe recrutori sa va treaca numele pe lista scurta a candidatilor invitati la interviu.

Cat dureaza?

Rescrierea unui CV poate dura intre 1 si 3 zile lucratoare in functie de pachetul pentru care ati optat si de disponibilitatea Dvs. de a ne furniza informatiile de care specialistii nostri au nevoie. .

Specialistii CV-Perfect au experienta in Domeniul de activitate pe care il vizez?

Specialistii CV-Perfect au experienta intr-o mare varietate de domenii, experienta lor provenind din multi ani de lucru in domenii precum HR, recrutare, marketing, vanzari, operatiuni cu expunere la o multitudine de industrii si companii nationale sau multinationale. Daca veti opta pentru un pachet de servicii de consultanta putem sa discutam despre aptitudinile si obiectivele Dvs. in detaliu pentru a va ajuta sa va gasiti cea mai buna pozitionare fata de job-ul dorit. Deasemenea, in cazul celorlalte servicii veti intra in contact direct cu unul dintre specialistii nostri si veti putea discuta in detaliu despre experienta sa.

In ce format o sa primesc CV-ul?

CV-urile finalizate sunt transmise catre Dvs. prin email, de regula, in format Word pentru va fi usor sa faceti eventuale modificari specifice in functie de fiecare job la care veti dori sa aplicati dar este posibil ca in unele cazuri sa fie livrate exclusiv in format pdf. In acest caz veti putea solicita modificarea/actualizarea CV-ului catre CV Perfect ori de cate ori au loc modificari in ceea ce priveste adaugarea unui nou job sau a unei noi certificari pe care ati obtinut-o intre timp. Puteti solicita aceste modificari pentru o perioada de 12 luni de la livrarea CV-ului initial. Deasemenea veti primi si o versiune in format PDF. In functie de pachetul pentru care optati veti avea si o versiune online a CV-ului Dvs. ceea ce va permite sa transmiteti link-uri sau sa-l introduceti in semnatura Dvs. din email.

Pot sa va transmit orice alte informatii sau numai CV-ul actual?

Orice informatie suplimentara despre Dvs. ne va ajuta sa construim un CV mai puternic si cu sanse si mai mari de succes. In timpul discutiei pe care o veti avea cu unul dintre specialistii nostri veti pute sa furnizati orice informatii veti considera ca sunt relevante pentru CV.

Puteti sa imi recomandati unde sa trimit CV-ul?

CV-Perfect va poate transmite o lista de companii din domeniile vizate de Dvs catre care sa transmiteti CV-ul Dvs. insotit de o scrisoare de intentie.

La ce sa ma astept daca utilizez serviciile CV-Perfect?

Avem convingerea ca serviciile prestate de noi va vor aseza pe lista scurta a candidatilor chemati la interviuri. Ceea ce inseamna ca veti avea sansa sa va prezentati in fata angajatorului cu un CV profesionist si avand cunostiintele necesare pentru a sustine un interviu

Nu refuza un sfat bun!

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist