consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

3 motive pentru care ar trebui să scrii un CV nou

În ultimul deceniu, calitatea redactării CV-urilor a crescut dramatic. Cauza este cantitatea de informații gratuite pe care le puteți găsi online. Există o mulțime de ghiduri și sfaturi pentru scrierea CV-urilor care ajută pe oricine dorește să-și îmbunătățească aplicația, iar acest lucru a împins calitatea la un nivel cu totul nou.

Din acest motiv, angajatorii se așteaptă acum la o calitate superioară a CV-ului. Vechiul stil de a scrie un CV nu mai este suficient de bun și este mai greu ca niciodată să obții un interviu.

Dacă ești îngrijorat că CV-ul tău s-ar putea să nu te mai ajute așa cum o făcea odată, iată 3 motive pentru care trebuie să scrii un nou CV chiar astăzi.

1. Este prea generic

Dacă CV-ul tău actual este doar o listă a tuturor abilităților, calificărilor și experienței tale – atunci citește mai departe. Această abordare a redactării CV-urilor este depășită și nu va impresiona pe nimeni. Dar ceea ce vă va ajuta să obțineți un interviu de angajare este să vă adaptați la ceea ce solicită angajatorii.

Pentru a afla dacă CV-ul dvs. este prea generic, luați un marker și imprimați o copie a CV-ului. După ce ați citit anunțul de angajare, ar trebui să aveți o idee bună despre abilitățile și experiența de care are nevoie anagajatorul. Apoi, evidențiați cu markerul toate informațiile care nu sunt relevante pentru angajator. După ce evidențiați toate părțile irelevante, probabil că veți avea cele mai multe dintre informațiile dvs. în galben decat in alb!

La fel ca în multe alte CV-uri, ar trebui să descoperiți că majoritatea informațiilor dvs. nu vor fi de interes pentru angajator. Acum că te uiți la o mare uriașă de dungi galbene poți vedea de ce un CV generic și neadaptat nu îți va aduce un interviu.

Acum ar fi un moment potrivit pentru a începe sa rescrii CV-ul de la zero. Păstrează-ți vechiul CV, astfel încât să ai tot istoricul profesional și academic, dar creează unul nou, care acum ia în considerare ceea ce își dorește compania la care vrei să te angajezi.

Trebuie să-ți adaptezi CV-ul la rolul și la compania pentru care aplici dacă vrei să reușești. Managerul care angajează dorește să se uite peste CV-ul tău și să vadă instantaneu că ești potrivit. Un CV generic îi va obliga să citească printre rânduri și de cele mai multe ori nu se va deranja să facă acest lucru. Pentru că are un teanc gros de CV-uri în fața sa.

2. Doar actualizați CV-ul

Dacă păstrezi același CV și pur și simplu continui să-l actualizezi de fiecare dată când schimbi locul de muncă, cu siguranță ai nevoie de un unul nou. CV-ul tău vechi și obosit va continua să iasă încet , încet din zona de favorabilitate.

Am abordat deja subiectul personalizării CV-ului dvs. la rol și, făcând asta, veți preveni acest lucru. Nu trebuie să continuați să faceți mici actualizări dacă scrieți întotdeauna un CV nou-nouț de fiecare dată când aplicați. Chiar dacă aplicați la mai mulți angajatori pentru același titlu de post, ar trebui să scrieți unul nou pentru fiecare – vor exista întotdeauna diferențe, indiferent cât de subtile ar părea.
Așa că nu mai faceți mici actualizări și începeți din nou. Astfel vă veti asigura că informațiile dvs. sunt relevante și actuale și, de asemenea, puteți alege un nou design pentru aspectul dvs. Acest lucru ne duce la…

3. Nu ați folosit un șablon de CV

Un șablon de CV este un model gata făcut pe care îl puteți utiliza pentru a introduce pur și simplu detaliile. Nu numai că va economisi mult timp și stres, dar va arăta foarte bine!

Cu excepția cazului în care ești un designer grafic sau ai un talent nativ pentru acest gen de lucruri, ar trebui să alegi întotdeauna un șablon de CV gata făcut. Trebuie doar să vă asigurați că alegeți unul bun.

Există o mulțime de modele moderne din care să alegeți și cele mai multe pot fi descărcate gratuit. Dacă puteți găsi unul recent și care arată clar fantastic, cu siguranță vă va ajuta să obțineți un interviu de angajare. Aspectul general și designul CV-ului dvs. sunt la fel de importante ca și abilitățile pe care le aveți de oferit.

sursa: http://EzineArticles.com/10445332

Nu refuza un sfat bun!

Servicii

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist