consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

Cum treci peste ziua de Luni?

Te simți neproductiv la locul de muncă? Te uiți în mod constant la ceas, așteptând ora 5 ? Ei bine, am câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să vă creșteți productivitatea și să vă faceți ziua de lucru să zboare.

În primul rând, este important să-ți stabilești obiective specifice și realizabile în fiecare zi. În loc să aveți o listă generală de activități, încercați să o împărțiți în sarcini mai mici și să stabiliți un termen limită pentru fiecare. În acest fel, vă puteți concentra pe o sarcină la un moment dat și puteți simți un sentiment de realizare în timp ce le bifați pe fiecare din lista dvs.

Apoi, încercați să eliminați pe cât posibil distragerile. Aceasta înseamnă să vă închideți e-mailul, să vă opriți telefonul și să găsiți un loc liniștit pentru a lucra. Dacă sunteți ușor distras de zgomot, investiți într-o pereche de căști cu anulare a zgomotului pentru a ajuta la blocarea zgomotului de fundal.

Un alt sfat este să iei pauze regulate pe parcursul zilei. Să stai în fața unui computer ore în șir poate duce la epuizare și scăderea productivității. Așadar, setați un cronometru pentru fiecare oră și faceți o pauză rapidă de 5 minute pentru a vă întinde, a vă plimba sau a lua o ceașcă de cafea. Crede-mă, creierul tău îți va mulțumi.

Încorporarea unor activități fizice în ziua ta poate ajuta, de asemenea, la creșterea productivității. Studiile au arătat că exercițiile fizice pot crește nivelul de energie, pot îmbunătăți concentrarea și pot reduce stresul. Așadar, faceți o plimbare în pauza de prânz sau încercați o sesiune rapidă de yoga în biroul dvs.

În sfârșit, nu vă fie teamă să vă distrați puțin la serviciu! Râsul este cel mai bun medicament, iar un pic de umor poate ajuta la spargerea monotoniei zilei de lucru. Așadar, puneți o poză amuzantă pe birou, spuneți o glumă unui coleg sau jucați un joc cu un coleg în timpul pauzei.

În concluzie, creșterea productivității la locul de muncă înseamnă stabilirea unor obiective specifice, eliminarea distragerilor, luarea de pauze regulate, încorporarea activității fizice și distracția. Așadar, puneți în practică aceste sfaturi și urmăriți cum productivitatea crește și ziua de lucru zboară.

Doar nu uitați să vă faceți treaba, altfel, s-ar putea să ajungeți în biroul de resurse umane pentru că nu vă respectați termenele.

Nu refuza un sfat bun!

Servicii

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist