consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

Cat de des ar trebui sa-ti actualizezi CV-ul?

Cariera ta evolueaza, abilitatile si competentele tale se modifica, la fel si responsabilitatile si realizarile. CV-ul tau trebuie sa reflecte evolutia profesionala si, la fel ca mașina dvs., dacă nu o verificati în mod regulat, aceasta nu va funcționa atunci cand veti avea mai mare nevoie.

Chiar dacă sunteti in acelasi rol de ani de zile si nu v-ati decis inca sa candidati pentru un alt loc de munca, cu siguranta obțineti în mod regulat noi abilitati, experiente si succese care ar trebui sa se reflecte în CV-ul dvs. si în profilurile online. In plus, mai sunt si alte avantaje ale actualizarii CV-ului si profilurilor online in mod regulat cum ar fi:

  • Posibilitatea de a aplica rapid atunci cand aflati despre un job interesant dacă acesta devine disponibil
  • Construirea si mentinerea unei imagini relevante despre abilitatile, competentele si realizarile profesionale in mediu online ceea ce va face mai vizibil pentru potentiali angajatori
  • Actualizarile periodice va asigura, de asemenea, ca aveți detalii pertinente in mintea dvs. în momentul rescrierii CV-ului.

Procesul de actualizarea a CV-ului este in sine un exercitiu foarte util de identificare a punctelor forte si a celor care mai trebuie imbunatatite.

Este recomandabil ca atunci cand actualizati CV-ul sa va puneti cateva intrebari:

  • Ce tehnologie noua ati invatat?
  • Ce abilitati digitale sau tehnice ati dobandit recent?
  • Exista un proiect la care ati lucrat si de care sunteti mandru? Este acest proiect un exemplu mai bun al abilitatilorr tale pe care le-ai prezentat intr-un proiect mai vechi din CV-ul tău si pe retelele de socializare? Dacă da, schimbați-l.
  • Ati finalizat cursuri, ati castigat premii sau ati fost recunoscut pentru o munca bine facuta? Dacă da, adaugati aceste detalii.
  • Iti poți cuantifica realizarile intr-un format SMART? Angajatorilor le place să vada dovezi clare ale succesului dvs., cum ar fi procentul cu care ați depășit un obiectiv recent.
  • V-au crescut indatoririle si responsabilitatile? Dacă da, rezumati aceste responsabilitati si rezultatele obtinute.

Nu refuza un sfat bun!

Servicii

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist