consilier@cv-perfect.ro

informatii si Suport Clienti

031-005 0470

Informatii, Comenzi, Suport Clienti

Luni -Vineri 9:00 - 17:00

website-ul este disponibil 24/7

Ce sa nu faci atunci cand cauti un job

Atunci cand cauti un job, exista anumite greseli pe care ar fi bine sa le eviti. Iata cateva dintre ele:

Nu te prezenta la interviu fara sa fi facut o documentare despre companie. Nu vrei sa fii prins cu “pantalonii jos” cand angajatorul iti va pune intrebari despre produsele sau serviciile acestuia. In plus, un studiu realizat de Harris Poll arata ca aproape jumatate dintre angajatori considera ca lipsa de interes pentru companie este un semnal negativ.

Nu te prezenta la interviu fara sa fi pregatit raspunsurile la intrebari obisnuite. “De ce vrei sa lucrezi la noi?”, “Ce te face sa te potrivesti pentru acest job?” sunt doar cateva dintre intrebarile la care ar trebui sa ai raspunsuri pregatite.

Nu te prezenta la interviu in haine nepotrivite sau cu o atitudine negativa. Este adevarat, nu te judeca dupa haine, dar un studiu realizat de Universitatea din Arizona arata ca angajatorii sunt mai predispusi sa angajeze persoane care arata profesional si au o atitudine pozitiva.

Nu folosi un limbaj vulgar sau un ton negativ in CV sau in scrisorile de intentie. Este un semnal clar ca nu esti un angajat de calitate si angajatorii nu vor dori sa ia in considerare candidatura ta.

Nu minti despre competentele tale sau experienta. Candidatii care mint despre astfel de lucruri sunt descoperiti in cele mai multe cazuri si risca sa piarda oportunitatile de angajare.

Cel mai important lucru atunci cand cauti un job este sa fii sincer cu tine insuti si cu angajatorul. Daca esti pregatit pentru jobul la care aplici si ai o atitudine pozitiva, atunci vei avea mai multe sanse de a obtine angajarea dorita.

Sunt și câteva lucruri pe care ar trebui să le faci! Este util sa folosești si instrumente online care te pot ajuta.


Analiza Gratuita a CV-ului Tau – https://cv-perfect.ro/analiza-gratuita-a-cv-ului-dvs/

Manual “Pregatire pentru Interviu” – https://cv-perfect.ro/produs/manual-pregatire-pentru-interviu/

Pregatire Interviu – Sesiune Online – https://cv-perfect.ro/produs/pregatire-interviu-sesiune-online/Nu refuza un sfat bun!

Este timpul sa stii exact cu este privit CV-ul tau de catre un recruter profesionist